Praktisch

Contact

Een afspraak bij klinisch psychologe Sarah Lambrechts kan telefonisch (0497/04 34 84) of via e-mail (sarahlambrechts08@gmail.com). Indien gewenst kan u ook hier online een afspraak maken.

Tijdens weekdagen is het mogelijk om zowel overdag als ’s avonds op afspraak te komen. De praktijk is geopend vanaf 10 uur t.e.m. 21 uur.

 

Betalingsvoorwaarden

Een consultatie bedraagt 50€. Hierbij duurt elk gesprek 45 minuten en wordt de resterende tijd voorzien om enig voorbereidend werk te doen en het maken van verslagen. Betaalmogelijkheden zijn: contante betaling, overschrijving of Payconiq.

Indien u niet kan aanwezig zijn op een afspraak, gelieve dit 24 uur op voorhand te annuleren. Dit wordt gevraagd om de beschikbare tijd voor cliënten zo optimaal mogelijk te benutten. In het geval dat er niet tijdig wordt verwittigd, wordt een forfaitair bedrag aangerekend van 35€. Er wordt vanaf de datum van de consultatie een vervaltermijn gehanteerd van éen week. Bij niet-betaling zal maandelijks een meerprijs aangerekend worden, namelijk een verwijlinterest van 8% van uw totaalfactuur en een administratieve kost van €8.

 

Terugbetaling door ziekenfondsen

Uit onderzoek is gebleken dat ziekenfondsen steeds meer rekening houden met de prangende vraag om psychologische begeleiding betaalbaarder te maken. Zo zijn er sinds 2018 een aantal positieve wijzigingen op vlak van de terugbetaling. We zijn ook verheugd te kunnen melden dat de terugbetaling van psychologische begeleiding opnieuw een boost krijgt in de goede richting en dat dit wordt verwacht eind 2018.

Praktijk Cura biedt u de nodige documenten aan tijdens het eerste gesprek met de psycholoog. Wij bieden u ook graag een overzicht van de huidige terugbetalingen in 2018.

LM Liberale Mutualiteit Psychologische begeleiding €10/sessie, max. €60/jaar
VNZ Vlaams & Neutraal Ziekenfonds Psychologische begeleiding €10/sessie, max. €50/jaar
Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen Psychologische begeleiding €10/sessie, max. €50/jaar
Symbio Psychologische begeleiding €10/sessie, max. €60/jaar, Psychologisch onderzoek €20/jaar
OZ Medicalia Onafhankelijke ziekenfonds Na 5 telefonische consultaties vanuit het OZ, 75% terugbetaald met max. €600/jaar
Partena Psychologische begeleiding bij zware en chronische aandoening. €20/sessie, max. €240 jaar.
Partena Medicalia Psychologische begeleiding 75% terugbetaald, max. €600/jaar
BM Bond Moyson West-Vlaanderen Psychologische begeleiding, €10/sessie, max. €50/jaar

 

Maak hier online een afspraak!